Begeleiding bij uw bouwplannen

Gaat u bouwen of verbouwen binnen de glastuinbouw? Of bent u voornemens een aantal nieuwe installaties aan te schaffen? De keuzes die u maakt tijdens het (aan)bouwen van gebouwen en/of installaties hebben grote invloed op de uiteindelijke bedrijfsvoering. Goede en duidelijke informatie voor, tijdens en na het traject is daarom zeer belangrijk. Onze betrokken adviseurs gaan graag aan de slag, om samen met u, efficiënte oplossingen binnen de glastuinbouw te creëren. Wij kunnen u helpen en ondersteunen binnen het hele proces: van advies, ontwerp en vergunningen tot aan de realisatie middels bouwbegeleiding.

Bouwbegeleiding binnen het gehele project

U investeert in de toekomst! Daar helpen wij u graag bij! Bouwen in de glastuinbouw brengt een hoop randvoorwaarden en eisen met zich mee. Tijdens een samenwerking zorgen wij daarom altijd voor een duidelijke en realistische planning zodat de gewenste opleverdatum ten alle tijden behaald wordt. Vanaf de start van het project tot aan het einde zorgen we voor een duidelijk bouwmanagement en bouwbegeleiding. Onze adviseurs nemen daardoor een grote hoeveelheid aan taken, werkzaamheden en administratieve lasten voor u uit handen. Daarnaast zorgen een paar extra ogen voor extra kwaliteitscontrole tijdens de voortgang van de bouwwerkzaamheden.

Looije Agro Technics, uw adviesbureau binnen de glastuinbouw

De adviseurs van Looije Agro Technics hebben een sterke bedrijfskundige, financiële en commerciële achtergrond en beschikken over de nodige ervaring. We nemen graag al uw zorgen, verantwoordelijkheden en werkzaamheden uit handen tijdens de volledige bouwbegeleiding binnen uw glastuinbouwbedrijf. Wilt u meer informatie, neem dan gerust telefonisch contact met ons op, ons telefoonnummer is +31 (0)162-684 336. U kunt ook een e-mail sturen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Persoonlijk Advies

Wij helpen u graag persoonlijk verder.

Neem contact op