Ontwerp

Om een goed plan of ontwerp te kunnen maken is kennis nodig. Kennis van wat ú belangrijk vindt. Welke wensen, eisen en ideeën heeft u? Wat zijn uw verwachtingen en wat zijn uw mogelijkheden?

Medewerkers van de afdeling ‘Projectvoorbereiding’ vragen u figuurlijk het hemd van het lijf om uw idee helder te kunnen beschrijven. En daarbij houden we u op gezette tijden een spiegel voor. Is dit precies wat u wilt? Waar wilt u over 5 jaar met uw bedrijf zijn? En hoe ziet u uw bedrijf over bijvoorbeeld 15 jaar.

Wij beschouwen het als een uitdaging om de beste te zijn op het gebied van (glas)tuinbouwbegeleiding. Ook willen we precies weten wat er op de markt gebeurt, maar we werken compleet onafhankelijk van leveranciers of marktpartijen. Door al deze eigenschappen te combineren zijn we goed in het geven van helder, nuchter maar bovenal vakkundig en onafhankelijk advies.

Eventueel voeren we voorafgaand aan het maken van een ontwerp eerst een haalbaarheidstudie uit. Alle gesprekken met u resulteren uiteindelijk in een doordacht en compleet plan. Vervolgens kan uw project opgedeeld worden in logische onderdelen en kunnen wij voor elk onderdeel een nauwkeurige projectbeschrijving maken op basis waarvan offertes aangevraagd kunnen worden.

Meer informatie? Neem contact met ons op!