Brandmeldinstallatie, ontruiminginstallaties

In bepaalde situaties is van overheidswege in een bedrijf een brandmeldinstallatie of ontruiminginstallatie verplicht. Veel bedrijven schakelen voor het uittekenen en ontwerpen direct een installateur in. In principe zijn de projecteringseisen uniform, maar u moet zich realiseren dat een installateur in principe baat heeft bij de verkoop van een installatie. De specialisten van Looije Agro Technics daarentegen zorgen voor het opstellen van een plan zonder daarbij commerciƫle motieven een rol spelen: we werken de onafhankelijk van installateurs of leveranciers en bekijken uw plan nuchter en onafhankelijk.

Op basis van de nationale regelgeving wordt uw project vertaald in een helder en nuchter zogeheten ‘plan van eisen’. Dit plan van eisen zorgt ervoor dat de installateur die u vervolgens kiest precies weet welke installatie aangelegd wordt.

Als het in de praktijk nodig blijkt om maatregelen als een brandmeldinstallatie of ontruiminginstallatie aan te leggen, dan begeleiden we dat van de planvorming tot aan de feitelijke installatie, ingebruikname en certificering.

Meer informatie? Neem contact met ons op!