Landmeten

Looije Agro Technics heeft de beschikking over eigen medewerkers en geavanceerde apparatuur voor het doen van landmetingen: van ‘eenvoudige’ vragen zoals oppervlaktemetingen of perceelsmetingen tot geavanceerde profielmetingen, NAP hoogtebepalingen, triangulatiemetingen en dergelijke. In Nederland heeft Looije Agro Technics rechtstreeks toegang tot de digitale systemen van het Kadaster, zodat metingen direct op basis van actuele kadastrale gegevens kunnen plaatsvinden. Onze landmeters zijn bekend met specifieke Nederlandse systemen en co√∂rdinatenstelsels, maar ook met de specifieke afspraken en meetstelsels in andere Europese landen.

Bent u voornemens om een perceel aan te kopen of wilt u weten of uw perceel geschikt is voor de bouw van een project met specifieke afmetingen of eisen? De metingen gebeuren onafhankelijk en geven een duidelijk antwoord op alle voorkomende vragen.

De landmeetkundige tekeningen, profieltekeningen en berekeningen vormen voor de ontwerpers van uw project een goede basis om te beginnen. Daarnaast controleren onze landmeters regelmatig allerlei grondwerkzaamheden in het veld. Het motto van de landmeetkundige medewerkers is: ‘Vertrouwen is goed, meten is beter!’

Meer informatie? Neem contact met ons op!