Begeleiding aanvraag en aankoop kassen

Waar het voor een leek lijkt alsof er maar één soort kas bestaat weet u wel beter: de ene kas is de andere niet!
De vakspecialisten van Looije Agro Technics stellen in samenspraak met u een plan samen met als kern een kas die precies aansluit bij uw teeltwensen en mogelijkheden.

Er zijn veel leveranciers en kassenbouwers, elk met hun eigen aandachtspunten en mogelijkheden. Omdat Looije Agro Technics juist onafhankelijk werkt van leveranciers en kassenbouwers kunnen we als geen ander samen met u afwegen welke marktontwikkelingen voor u juist interessant zijn en welke ontwikkelingen optimaal aansluiten bij uw wensen, eisen en mogelijkheden.

Op basis van een voor u op maat gemaakte gedetailleerde projectbeschrijving worden verschillende leveranciers en kassenbouwers (die u kiest!) aangeschreven. De offertes die uitgebracht worden, worden door ons nauwkeurig met elkaar vergeleken. In deze fase zorgen we ervoor dat alle offertes gelijkwaardig worden en brengen we een aanbestedingsadvies uit.

Uiteindelijk bent ú degene die de opdracht verleent, en zorgen we ervoor dat de afspraken tussen u en de leverancier of kassenbouwer correct worden vastgelegd. Dit voorkomt veel onduidelijkheid en ergernis in de uitvoeringsfase.

Neem contact met ons op