Begeleiding en aankoop WKK installaties

De energievoorziening van een glastuinbouwbedrijf wordt door velen als het hart van het bedrijf gezien. Zodra een ontwerp duidelijke vormen aanneemt, gaan de energiespecialisten van Looije Agro Technics aan het werk. Zij inventariseren de energiebehoefte van het bedrijf en specificeren oplossingsrichtingen.

Voor veel glastuinbouwbedrijven is sinds de liberalisering van de energiemarkt de inzet van een eigen WKK installatie een noodzakelijke keus gebleken om bij te dragen aan het bedrijfsrendement. Ons team van energiespecialisten rekent uw specifieke situatie door. Op basis van een uitgebreide projectbeschrijving wordt aan leveranciers verzocht om offertes uit te brengen voor uw specifieke situatie. Na binnenkomst van de offertes worden deze gelijkwaardig gemaakt en brengen we een aanbestedingsadvies aan u uit op basis van een rentabiliteitsberekening.

Desgewenst voeren we samen met u ook de onderhandeling- en aankoopgesprekken en dragen we zorg voor het nauwkeurig en correct vastleggen van alle afspraken met de door u uitgekozen leverancier. Onze onafhankelijkheid is in het hele proces de waarborg dat uw belangen centraal staat.

Neem contact met ons op