Projectbegeleiding

Als basis voor een project gebruikt Looije Agro Technics een goed doordacht en compleet plan. De wensen en eisen die u heeft ten aanzien van een project of projectonderdeel worden door ons helder en overzichtelijk geformuleerd in een gedetailleerde ‘projectbeschrijving’. Deze uitgebreide beschrijving vertelt uw leveranciers precies wat zij dienen te offreren.

Door de eenduidige projectbeschrijving en de bijbehorende verklarende tekeningen worden de offertes van de leveranciers en installateurs die u kiest vaak al redelijk gelijkwaardig. Om echter de ene offerte optimaal met de andere te kunnen vergelijken lopen de medewerkers van onze afdeling ‘projectvoorbereiding’ de ingekomen offertes nauwgezet door en stellen zij net zo lang aanvullende vragen aan leveranciers en installateurs totdat alle offertes daadwerkelijk vergelijkbaar zijn. In een helder overzicht kunt u vervolgens precies zien wat geleverd wordt tegen welke prijs. De offertevergelijking is voor u een uitstekend hulpmiddel en dient tevens als aanbestedingsadvies.

Onze projectvoorbereiders kennen de tuinbouwmarkt als geen ander en zij assisteren u vervolgens bij de aankoopgesprekken. Doordat zij dagelijks betrokken zijn bij de aankopen van soortgelijke projecten, haalt u bij de aankoopgesprekken zodoende de praktijk-inkoopervaring van vele tientallen soortgelijke projecten aan boord. Zodoende koopt u uw project scherp in en voorkomt u fouten.

Het feit dat Looije Agro Technics compleet onafhankelijk werkt van leveranciers of installateurs maakt dat u in alle gevallen zuiver advies krijgt. We zitten aan uw kant van de tafel en beschouwen uw project als het onze!

Meer informatie? Neem contact met ons op!