Ondersteuning bij het opstellen van een stikstofrapport

Elke tuinder die wil gaan bouwen moet een stikstofberekening of stikstofrapportage aanleveren om aan te geven welke gevolgen de beoogde plannen op de omliggende Natura 2000 gebieden hebben. Dit is niet altijd een makkelijke opgave. Heeft u assistentie nodig bij het onderzoeken, uitwerken of laten opstellen van een stikstofrapport voor uw glastuinbouwbedrijf? Onze betrokken adviseurs helpen u graag! We gaan middels een stappenplan samen met u aan de slag om een volledig op maat en gepersonaliseerd stikstofrapport uit te werken. Het is namelijk belangrijk dat een goede stikstofrapportage beschikt over een technische onderbouwing omtrent de glastuinbouw in combinatie met de huidige en relevante wetgeving.

Waarom moet u een stikstofrapport opstellen?

Er zijn verschillende redenen waarom u een stikstofplan of -rapportage dient op te stellen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u gaat verbouwen, uitbouwen of nieuwbouwen. Het is belangrijk dat u dan de stikstofdepositie laat berekenen. In de bijbehorende stikstofrapportage kunt u dan aantonen dat de stikstofdepositie niet verder (of zeer gering) toeneemt. Mocht uit een stikstofrapport naar voren komen dat er toch meer stikstof aanwezig is dan acceptabel is, kunnen wij u ook ondersteunen een aanvraag voor de Wet Natuurbescherming te doen. Wij helpen u bij het inwinnen van juridisch advies over de procedures en geven advies over uw mogelijkheden.

Looije Agro Technics, uw adviesbureau binnen de glastuinbouw

De adviseurs van Looije Agro Technics hebben een sterke bedrijfskundige en juridische achtergrond en beschikken over de nodige ervaring. We helpen u graag bij het opstellen van een stikstofberekening en/of stikstofrapportage voor uw glastuinbouwbedrijf! Onze adviseurs zijn op de hoogte van de belangrijkste trends en ontwikkelingen op het gebied van wetgeving. We volgen de actuele ontwikkelingen op de voet en zullen gewenst proactief informeren. Wilt u meer informatie, neem dan gerust telefonisch contact met ons op, ons telefoonnummer is +31 (0)162-684 336. U kunt ook een e-mail sturen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Persoonlijk Advies

Wij helpen u graag persoonlijk verder.

Neem contact op